contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Capsuni Cu Zahar Si Smantana

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Este un  desert pe care eu îl ador de când eram copil mic!
Şi lângă el, aş pune în ordinea prefetinţelor, Fragi cu zahăr şi smântână!
Dar până apar delicioşii noştri fragi în perioada 10-20 iunie, vă propun să savuraţi acest desert!
Chiar dacă, la această ora, căpşunile sunt de import (Grecia sau Spania), ne comformăm situaţiei şi le luăm ca atare!
Spălaţi bine căpşunile şi scoateţi frunzuliţele din capul căpşunei. Presăraţi zahăr peste fructe.


Presăraţi frunze de mentă (ruptă cu mâna sau tocată cu cuţitul) peste căpşunile cu zahar.


Eu am folosit o smântână grasă, de 30%, delicioasă, care mi-a amintit de gustul smântânii copilăriei mele.


Am stropit căpşunile cu această smântână, am ornat cu frunze de mentă şi am savurat un desert extraordinar!

Căpşuni cu zahăr şi smântână ... Done!
POFTĂ BUNĂ!
PREPARAT GARANTAT DE:

Articol recomandat de icrenegre.blogspot.com