contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Carnaciori In Foietaj

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Un aperitiv usor de facut si tare gustos pentru orice ocazie. Se servesc calzi sau reci.

Ingrediente:
* 1 pachet de foietaj - 400 g
* 250 g carnati mici (ca pentru bere)
* 1 ou batut (pentru a unge pateurile)
* susan        * sare

 


Mod de preparare:
Foietajul se lasă la dezgheţat la temperatura camerei, cu cca 3 ore înainte. Se aprinde cuptorul inainte, pentru că trebuie să fie bine încins când bagam pateurile la copt. Aşa cresc frumos şi se fac mai repede.
Pentru carnaciorii în aluat se taie foietajul in fasii subtiri de 2cm, sau se pot taia in triunghiri, care se ruleaza ca cornuletele. Se foloseste pentru aluat un cuţit foarte bine ascuţit, ca altfel se vor lipi straturile şi nu va creşte bine. Se tapetaza o tava cu hartie de copt, se aseaza carnaciorii, se ung cu galbenus si se introduc in cuptorul incins pentru 10-15 minute.



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com