contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Carnati La Garnita, Reteta De La Bloc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Unde-i pohta, nu-i tocmeala, cum ar veni, daca e musai trebuie si alte chestiuni inteligente pe care le pot debita la ora asta.

Dar am reusit, va prezint producita la hectar: un borcanel si un mini-borcanel.

Slide5

Ingredientele pentru aceasta reteta de bloc sunt carnatii, in primul rand, apoi untura. Cand am mai facut carnati la garnita, mi-am facut propria untura si carnatii i-am luat de la bulgaroaica.

De data asta am luat patru soiuri de carnati, cate putin din fiecare, de la Auchan, proaspeti, fireste, ciobanesti, picanti, nu mai stiu de care, plus cativa plescoi pe care ii aveam.

Si nemaifacand jumari, ca dauneaza grav taliei fine, am luat untura de-a gata, la risc.

Slide6

Excelenta untura de la Silvana, pe cuvant, uitati un detaliu inainte sa dea carnatii buzna in ea, dupa cum ati vazut pe eticheta nu contine nimic aiurea, slana si osanza. Chiar e buna.

Slide7

Am portionat carnatii ca sa imi incapa in borcanele si i-am lasat sa bolboroseasca in toata untura, am avut si ceva pierdere, ca au lasat reziduuri, dar nu mari.

Slide8

Nu stiu daca ma credeti, dar de cand am luat Rilettes, numai la carnati in untura ma gandeam sa bag in borcanelul asta, dupa etichete vedeti borcanele cui le-am folosit :)

Slide9

Nu stiu daca sunt buni, dar am de gand sa fac cum povestea chef Sebok ca procedeaza cu confit du canard, scot in fiecare luna cate o bucatica, sa vad diferenta, asa ca la anu’ pe vremea asta ii termin.

Deci madames et monsieur (sper ca am scris bine, ca io an franse nu stiu), avem confit de saucisse pana la anu’ si la multi ani.

Slide10

Aporopos de poza, am reusit sa nu manjesc toata bucataria deoarece posed un luş destoinic, nu se vede in poze prea bine dar voiam sa il fac vedeta, lucreaza la mine de ceva ani buni si mereu si-a facut treaba.

rororo