contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Carne De Porc Cu Ciuperci In Sos De Mustar

articol scris de truedelights blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

INGREDIENTE:

  • 400-500 g carne slaba de porc
  • 300 g ciuperci proaspete
  • o ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 4-5 linguri bulion
  • o lingura mustar clasic
  • 100 ml vin
  • 100 ml supa
  • sare, vegeta, boia dulce
  • patrunjel si cimbru verde

PREPARARE:

Carnea de porc, taiata in bucati mai mici,
o rumenim usor in 2-3 linguri cu ulei.
O scoatem si o lasam deoparte.

In aceeasi tigaie punem ceapa si
usturoiul tocate marunt, ciupercile
taiate feliute si le lasam 2-3 minute,
cat sa se inmoaie putin.

Punem inapoi bucatile de carne,
turnam vinul si supa, saram ,piperam,
punem capacul si lasam la foc mic
10-15 min.

Amestecam mustarul cu bulionul,
boiaua dulce,vegeta,si le turnam in tigaie.
Mai lasam 5-6 minute si oprim focul
.

Presaram patrunjel si cimbru verde.



Articol recomandat de a - truedelights.wordpress.com