contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Carne De Vită Cu Sos De Oțet Balsamic

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Prânzul meu a fost ce vedeți în imagine. Un  prânz delicios pe care am să-l refac în curând.


Ai nevoie de:

Pulpă de vită
ulei de măsline
100 ml oțet balsamic
1 linguriță zahăr
sare, piper
rozmarin

Mod de preparare:

Pulpa tăiați-o felii groase de cca 1 cm. Prăjițile pe grătar sau în tigaie cu puțin ulei de măsline și asezonați-le cu sare și piper. Când sunt gata trebuie tăiate fâșii subțiri. 
Într-un vas mic puneți  oțet balsamic, zahăr și rozmarin . Fierbeți până devine un sos legat.
Puneți sos peste fâșiile de carne și serviți.
Eu am servit alături de dovlecel fiert.
Poftă bună!