contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cartofi Cu Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Pentru 4 portii aveti nevoie de: 4 cartofi nu mari, 1/2 de pui fiert, 150 ml de iaurt light, 50 grame de maioneza dietetica(cu ulei vegetal, de rapita sau de masline), 1 lingurita cu mustar iute, 1 lingurita cu paste de tomate, 100 grame de branza cu putine grasimi, data pe razatoare, sare, piper alb macinat, 1 conserva rosii, 1 varf de cutit praf de chilli, 1 lingurita cu ulei de masline, 4 folii de aluminiu si cateva fire de coriandru.

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius, se freaca vine cartofii sub un jet de apa rece, se inteapa cu ajutorul unei furculite si apois e impacheteaza fiecare in cate o folie de aluminiu. Se baga in cuptor, unde vpr sta 50 de minute, scot mai apoi si se lasa la racit.

Carnea de pui  se taie  in cubulete, cartofii in doua, pe lungime, li se scobeste interiorul, lasandu-se o coaja de 1 cm. Se amesteca iaurtul cu maioneza dietetica, mustarul si pasta de tomate. Se adauga cubuletele de carne, jumatate din miezul de cartofi si branza. Se adauga sare si piper pentru gust.

Se umplu jumatatile de cartofi cu ametsceul de carne, se pun intr-o tava termorezistenta, in care s-a intins o hartie pentru copt, se coace 20 de minute.

Se sfarama in bucatele cu o furculita rosiile, se adauga praful  de chilli, uleiul si sarea. Coriandrul se toaca grosier, doar frunzele lui. Pe fiecare jumatate de cartof se pune cate o lingurita cu iaurt, sos de rosii si frunzulite tocate de coriandru. Se consuma imediat.

Pofta buna!


Filed under: Aperitiv Tagged: aliment afrodisiac, aliment banane, aliment bogat in fier, aliment ecologic, aliment functional, Aliment minune, aliment murfatlar, cartofi cu pui, good food, jamie oliver, legume bio, legume congelate, legume de toamna, legume emxicane, legume gratinate, legume la cuptor, legume la gratar, legume la tigaie, legume sote, mancare chinezeasca, mancare de cartofi, mancare de ciuperci, mancare de conopida, mancare de fasole, mancare de gutui, mancare de mazare, mancare de post, mancare de praz, mancare de vinete, margarina becel, margarina de casa, margarina dietetica., margarina rama, margarina sanatoasa, New York Times, nutritie celulara, nutritie copii, nutritie corecta., nutritie culturism, nutritie echilibrata, nutritie sanatoasa, nutritie si dietetica, nutritie si remodelare corporala, nutritie sportiva, retete cu pui, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de slabit, retete prajituri, retete pui, suc de catina, suc de mere, suc de merisor, suc de morcovi, suc de noni, suc de rosii, suc de sflecla rosie, suc de telina, suc de varza, suc noni, Unt de arahide, unt de casa, unt de cocos, unt de mango


Articol recomandat de stildeviatasanatos.wordpress.com