contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cartofi La Cuptor Cu BrÂnzĂ, SmÂntÂnĂ Şi OuĂ

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Dacă v-aţi propus să nu mâncaţi carne într-o zi, vă oferim alternativa.

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
- un kg de cartofi
-  7 ouă
- 500 gr de brânză
- 300 gr de smântână
- 50 gr de unt

Plan de lucru:
- punem ouăle (poza 2) şi cartofii curăţaţi şi tăiaţi rondele (poza 3) la fiert. Cartofii se vor fierbe atât cât să nu se fărămiţeze.
- feliem brânza (poza 4)
- ouăle fierte sunt decojite şi tăiate rondele (poza 5)
- se unge o cratiţă cu unt, iar apoi se aşează un strat de cartofi fierţi, peste care se pun ouăle (poza 6), un strat de smântână (poza 7) şi jumătate din brânză (poza 8 )
- se pune al doilea strat de cartofi (poza 9), acoperit cu brânza şi smântâna rămase. (poza 10)
- se bagă la cuptor (poza 11) aproximativ 20 de minute, cât să prinde o crustă.
- poftă bună (poza 12)

Timp de preparare: 60 de minute
Preţ: 3,5 lei/ porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

poza 1 poza 2 poza 3 poza 4 poza 5 poza 6 poza 7 poza 8 poza 9 poza 10 poza 11 poza 12