contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Castigator Giveaway Boba

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

316486_279065458784760_202422336449073_1076150_993537649_n

M-am bucurat nespus sa vad cati parinti (da, au fost si tatici care au participat!) s-au aratat interesati de Boba si implicit de produsele sanatoase din Kiddy shop

Din cate am spicuit eu din comentariile voastre, se pare ca scutecele textile, laolalta cu metodele de purtare a bebelusului sunt printre cele mai dorite si achizitionate produse din Kiddy Shop.  Si am mai observat ca printre produsele pe care doriti sa le vedeti in magazin se regasesc articolele si accesoriile pentru vara, precum si o gama mai larga de jucarii. Rezonez intru totul cu aceste dorinte. Raluca, Mara, aveti de dus o munca de cercetare pe subiectele astea, sperand sa ne oferiti (ca de obicei) cele mai bune si sigure produse.

Domnul Random.org a hotarat insa ca dintre toti cei 145 de participanti doar unul e norocos. Asa ca minunatl SSC Boba Soho merge la…

random castigatorcastigatoare boba

Bianca, felicitari! Astept un mail de la tine cu datele de livrare complete, saptamana aceasta pe adresa inaretete[at]gmail[dot]com.

Va multumesc inca o data pentru participare si multumesc Kiddy shop pentru privilegiul de a fi gazduit acest minunat giveaway. Ramaneti aproape, urmeaza astazi pe blog o reteta delicioasa de crackers cu mei si quinoa.

Toate cele bune!