contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Casuta Naturii Din Iasi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Nu mai stiu cum am descoperit Casuta Naturii din Iasi, insa ma bucur ca am descoperit-o. Casuta Naturii este mai mult decat un magazin cu produse bio, eco, cu produse sanatoase, destinate anumitor intolerante sau alergii alimentare.

Casuta naturii

In Casuta Naturii din Iasi

vei gasi produse destinate unei vieti sanatoase (fulgi de cereale, diverse tipuri de faina, de zahar bio, amestecuri de seminte), produse destinare persoanelor si copiilor cu intoleranta la gluten, persoanelor care nu consuma zahar, produse apicole, diverse sortimente de otet si ulei, dar si produse cosmetice si detergenti ecologici. Absolut tot ce ai nevoie pentru a avea o casa curata si sigura pentru tine si copiii tai, o masa sanatoasa si o viata echilibrata. O gama variata de ceaiuri, produse special create pentru copii cu efect terapeutic, pe baza de miere, catina, propolis, echinaceea, de care copiii nostri au atata nevoie in sezonul rece, in perioadele de integrare in gradinita si scoala.

Tot la casuta vei gasi si o serie de aparate multifunctionale, care te vor ajuta sa economisesti timp in bucatarie si cu care iti poti prepara retete simple si sanatoase: storcator de fructe prin presare la rece, storcator manual pentru a putea prepara suc de iarba de grau, orz, menta sau din fructe moi, diferite tipuri de aparate pentru deshidratat fructe si legume.

Casuta naturii

Si ca tot am amintiti de deshidratorul de fructe si legume, trebuie  sa va spun ca puteti inchiria un astfel de aparat cu 15 lei pe zi si puteti sa va deshidratatti singuri rosii, fructe si legume. Bineinteles ca veti beneficia de tot suportul si cei de la Casuta Naturii, adica Ionela si Liviu, care va vor da toate informatiile de care aveti nevoie. V-am spus doar: e un loc cu oameni care te intampina cu zambetul pe bunze, sunt plini de informatii si te vor indruma in toate cautarile tale prin rafturile cochetului magazin. In Casuta Naturii vei avea parte si de demonstratii culinare, de ateliere si intalniri cu specialisti in nutritie, dar si ateliere special gandite pentru copii.

De asemenea Casuta Naturii este partener, organizator si chair si gazda a unor seminarii pe teme de nutritie, ateliere in care poti degusta diverse produse sanatoase sau in care poti invata cum sa iti prepari paine cu maia, dulciuri fara zahar si cum sa iti combini cat mai corect alimentele.

Va las cateva fotografii din Casuta Naturii din Iasi, un loc pe care vi-l recomand cu toata increderea.

Casuta naturii Casuta naturii Casuta naturii Casuta naturii Casuta naturii Casuta naturii Casuta naturii Casuta naturii

Pentru orice alte informatii si detalii ii puteti contacta pe Ionela si Liviu, in Casuta Naturii din Iasi

http://casutanaturii.ro/

Faceboook Casuta Naturii https://www.facebook.com/casutanaturii

 

Acest articol Casuta Naturii din Iasi apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.