contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Catelusii De Craciun

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Pana acum trei persoane au ajutat cateii sa aiba boabe de craciun, am fost si am luat Bellosan de la Lidl si le-am dus primii sase saci (nu ma pot abtine sa nu ma gandesc mereu la sase sasi in sase saci), urmand ca dupa ce bancile isi fac meandrele sa mai duc, pana de craciun macar, au.

Normal ca am facut si poze, nu ca prietenii care au dorit sa ii ajute ar avea vreo umbra de indoiala ca imi cocosez spinarea si masina pentru cei 54 de catei (acum stiu cati sunt) ci ca sa ii vedeti cat de frumosi sunt.

Eu de facut, doar sarmale si piftie (putine poze), ne ajunge, ca nu e sarbatoarea in care trebuie sa bagi matele in draci ci e aia in care ajuti daca si cand poti.

Va las cu pozele (nebuna aia mare se holba la mine si cand faceam pipi, sunt tare iubitori, desi multi se tem de atingere umana, au fost traumatizati de mici).

Reiterez, cateii nu sunt de dat spre adoptie, sunt batrani, unii sunt bolnavi, deci doar mancare strang pentru ei (si nu numai eu, femeia de serviciu, de exemplu strange coji de paine, le mai aduce un domn de la BGS ce mai ramane de la cainii lor, ne mai gasim, unul, altul, sa ne obosim).

Iaca si poze cu frumosii. Lola face ca trenul daca nu trec pe la ea sa o smotocesc, nenorocirea e ca dupa aia trebuie spalat tot.

Slide1Slide2Slide3Slide4Slide5Slide6Slide7Slide8Slide9Slide10Slide11Slide12Slide13Slide14Slide15Slide16

Casi e singura bosumflata cand vin acasa, ca miros a o haita intreaga de balamuci.
rororo