contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cateva Informatii Despre Cumparaturi Si Diverse Alte Traznai

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Incepem cu diverse traznai, ca am avut invitati la sarmale.

E, mai o barfa, mai un coniecel, ni s-a pus de clatite. Pe care le-am baut.

Totul condimentat cu ciusca iute din geam, miros de busuioc uitat de musafira si niste beri reci, sa mearga atat clatita, cat si sarmaua.

De fapt, in afara de faptul ca am stat la o palavra, o bere si un coniecel, bonus, sarmale si clatite, voiam sa va scriu despre Billa.

Au niste oferte foarte interesante, m-am infipt, am luat. Stiu, nesanatos. Dar aveam un chef de vaca zambareata si de Babybel de nu ma intrebati. Nu numai ca le-am zarit si achizitionat la niste preturi, zic eu, maricele, vaca 3.99 ron si babybel 6.49 patru bucatele.

Dar cand vedeti reducerea aplicabila la casa, musai sa va uitati pe bon, la sana a uitat (sunt sigura) casiera sa dea pe butonul cu scaderea.

Camembertul (ala de la raftul bio, superscump), excelent, ce sa spun, culmea, avea al raft pret de 7 lei si ceva si pe bon apare aproape 10 lei. La asta mi-au facut discoun dar nu la pretul de la raft ci la cel din casa lor de marcat care probabil e ceva magic.

Nu prea ma pricep eu la comert din asta dar imi amintesc, pe vremea cand faceam eu liceul comercial, era comert cu amanuntul si cu ridicata. Astia fac sigur comert cu ridicata din buzunar, a se citi japca.

Si cateva chestii bune, sa indulcim amarul, covrigeii astia sunt exceptionali (normal ca scumpi, 2.49 punguta).

Ma uitam de ceva potol pentru potaie si am gasit ceva misto, adica sigur iarasi facem supa jumi-juma. De fapt unu la trei, noi trei jumate, ea jumate. Oase de curcan, a fost cam un leu si ceva kila, 2.95 punga(am impartit-o in trei portii). Si, nu mai spuneti la nimeni, dar oasele alea de piept de curcan au o gramada de carne pe ele.

Si de final, iaca ce am primit, care stie sa imi spuna ce e sa bage mare, un fel de tocatura de somon, care se mananca cu branza tartinabila.

Adusa taman de la Nurnberg.

Nu inteleg o boaba germana asa ca nu stiu ce contine, in afara de somon, dar buna dom’le.

Poate prea buna.

Concluzionand: daca va place sa va luati de guler cu magazinele, uitati-va pe bon inainte de a pleca de la casa de marcat, NU faceti ca mine, pac alea in cos, pac acasa. hard roc aleluia



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com