contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ce Am Mai Mancat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Eceptand cele din deplasare, bureci, placinte, langosi, mici, alea, alea, ca nu mai intru in amanunte ca ma enervez iarasi pe divaisuri.

Cum am ajuns acasa, jap, sarmale (dupa ce jap, sa traim COnstantini si Elene). Am facut de fapt amestec de sarmale in foi de vita de vie, de varza si ardei umpluti. In compozitie am pus si slana afumata, ceapa verde, in rest, cum le fac de obicei.

Apoi ciorbe. DUpa cat am mancat in deplasare, eu mi-am facut o supa de legume, iar pentru casa, ciorba de perisoare, iute si acra, cu zeama de varza.

Cand am ajuns acasa, dupa periplu, am descoperit florile Casandrei inflorite (alea aduse odata cu ea din Kassandra, Kallithea mai exact).

Cat despre compuri, numai de bine, totul e macelarit, desfacut, aspirat, schimbat, s-a plictiit pana si posesoarea de popou de vadana.

Dupa atatia nervi si ceata, poate se arata si soarele, asa ca de final, exceptand maduva, mancare de regim pentru dureri de diverse: rasol si supa de legume. SI cam atata, ce e drept am mai mancat si cartofi prajiti cu oua si branza si am gustat una din cele mai bune cefe la gratar, dar era carciuma din gara si aparatul acasa.

In speranta ca vor veni zile roz, fara picatele bleumarin, va urez, rororo si dati-mi si mie de stire cand e de pus pozele “acelea”.