contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ce Masina As Fi?

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


             V-ati imaginat vreodata cum este sa fi masina? ....Cu siguranta nu, asa cum nici eu nu mi-ai imaginat pana cand cei de la Toyota nu s-au gandit sa faca o proba pentru SuperBlog2012.
             Hai sa vedem.....Cred ca mi-ar place sa fiu o Toyota Hilux, pentru ca este o masina care nu are limite, exact asa cum sunt eu.
             Toyota Hilux poate face fata celor mai aspre conditii de mediu datorit garzii la sol ridicate, a suspensiilor robuste si a capacitatii off-road asa cum si mie imi place sa testez zone noi din mediul inconjurator, nu doar asfaltul.

             Asa cum Hilux-ul si-a lasat amprenta de peste 40 de ani, asa imi place si mie sa las urme pe unde trec prin increderea de care dau dovada.
             Poti face o comanda in functie de necesitate deoarece are o gama extinsa de cabine optionale disponibile pentru 2WD sau 4WD, diverse niveluri de dotare si motorizari dar si sistemul antiblocare frane (ABS) si pana la 8 airbag-uri.
             Masina este dotata si cu un ecran tactil color de 6,1” care este conectat la o camera retrovizoare pentru deplasarea cu spatele.
            Daca as fi un Hilux cu siguranta as atrage multe priviri datorita aspectului modern, al confortului dar si al functionalitatii.