contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ce Să Faci, Dacă îţi Cade Părul?

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Femeile pierd circa o sută de fire de păr zilnic. Dacă însă părul cade abundent, e timpul potrivit ca să mergi la dermotolog, recomandă într-un interviu Olivier de Lacharrier, şeful secţiei de cercetări clinice a grupului L’Oreal. “Femeilor le cade părul din mai multe motive: stres, boli, sarcina, menopauză sau chiar dinţi bolnavi. Alteori căderea părului se întâmplă din insuficienţă de fier sau din cauza scăderii nivelului de estrogen în organism. De aceea este important ca femeia care începe să aibă probleme cu părul să-şi facă analize de sânge şi să apeleze la medicul dermotolog.”

“Cât priveşte spălarea părului, aceasta poate fi făcută de două ori pe zi. Nu se va exagera, dacă se va folosi şamponul potrivit. În magazine se vând şamponuri pentru uz zilnic în a căror componenţă sunt ingridiente “blânde” pentru păr şi pielea capului. Şamponul cu ceramide, de exemplu, întăreşte părul.”

“Nici vopsitul părului nu contribuie la căderea lui, deoarece vopseaua vine în contact cu firul de păr, nu şi cu rădăcina. Bineînţeles, o vopsea de calitate proastă poate să distrugă strucura firului de par, dar nicidecum nu va duce la cădere.”


“Dacă ai probleme cu părul, adresează-te medicului, fiincă orice tip de chelie se poate trata,” a concluzionat de Lacharrier.

Articol recomandat de gatindcumira.blogspot.com