contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ce Stiri Mai Baga Proteveul

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Eu sunt Mărioara.

Când mummy și daddy au plecat în America, m-au luat și pe mine în servietă. Eram mică, dar talentele mele artistice erau deja bine cunoscute întregii familii.
După ani și ani de living the American dream, am devenit Madeleine și am vrut cursuri de teatru, să ajung și eu vedetă, alături de Leo (DiCaprio) sau Hey, Judi (Dench, pentru ăia care nu știe cum e cu Hollywood-ul).
Daddy – devenit, de oftică, ăl bătrân – mi-a zis: Get the fu…rious out of here! Așa că mi-am umplut gentuța Vuiton (cu un singur T, că e Made in Taiwan, aici e al doilea T) cu singura pereche de chiloței a căror dantelă era neruptă și m-am suit în avion (tenchiu, Big Bad 17inch). Cum, necum, am ajuns la Pitești, unde m-am înscris la o școală privată de teatru.

Am fost genială. Unul dintre profesori spunea despre mine, oarecum invidios, că sunt frumoasă și oarecum citită. Sigur SE REFEREA (vezi ce cultă sunt) la numărul din Vogue apărut în aprilie 2009 și pe care l-am citit când stăteam la… daaa… CASTING!!!.

Iar rezultatul cursurilor din Pitești, absolvite și de Mutu, s-a văzut imediat. Am fost selectată ca figurantă în ultimul film al lui Leo.

Nu contează că cele două scene în care am apărut au împreună 17 fotograme – wow, alt cuvânt învățat la cursurile din patria Loganului.

Proteveul a făcut știre cu mine, a dat și still-uri din film (că altfel nu se vedea că eram și eu pe acolo – eat my dust, ăl bătrân!!!). Ba chiar și interviuri cu cei care m-au format în cursul celor 12 zile de actorie învățată la Pitești.

Numai pe mine nu m-au sunat. Ce le-aș mai fi dat o declarație! Aș fi lăsat și hamburgerul aruncat de un Mecena al artelor, pentru că era plin de maioneză!

Yeaaah!!! Sunt o vedetă în România! Oare ăla, Șerban (Andrei sau Grigore, I ain’t sure) n-are nevoie de o Elektră cu ștaif?

PS Ce am scris mai sus se referă la o știre dată de Pro TV la jurnalul din seara de vineri. Numele și declarațiile sunt absolut reale. Faza cu Big Bad 17inch e o făcătură.