contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ceafa De Porc Aromata In Bere, Cu Varza Calita

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Acest preparat face parte din categoria "cea mai buna leguma este porcul". Nu stiu daca mai este cazul sa mai spun ceva.. decat ca-i foarte faina combinatia de porc fiert in bere si varza calita.
Pentru pregatirea acestei bunatati m-am inspirat de la Cristina
Ingrediente:
cca 500 g carne porc – ceafa
½ lingurtita miere
1 lingurita mustar
1 lingurita cimbru
½ lingurita busuioc
1 ceasca bere
5 linguri ulei masline
4 catei usturoi
sare
piper
1/2 varza
ulei ptr calit
suc de rosii
cateva fire marar


Am amestecat mierea cu mustarul si am uns bucatile de carne. Am adaugat peste carne busuiocul uscat, cimbrul, piperul si uleiul de masline. 
Am amestecat bine si am pus carnea intr-un vas de yena. Am adaugat cateii de usturoi taiati bucati, apoi am turnat berea. 
Am acoperit vasul cu o folie alimentara si am dat la foc potrivit, pentru 30 minute. Am scos folia si am mai lasat inca 1 ora.
Am servit alaturi de varza noua calita.
Multumesc Cristina ptr reteta!!