contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ceafa De Porc Cu Carnati La Gratar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

 

 

STA50988-0

 

 

ceafa de porc

carnati gratar

sare

cimbru

ulei

 

 

Ceafa de porc am pregatit-o cu 2 zile inainte si am lasat-o la macerat. Am presarat-o cu sare, cimbru si ulei.

STA50757-1

 

STA50768-2

Am pus-o toata intr-un catron acoperita la frigider. Dupa 2 zile am fript-o pe gratar. Am facut un jar din lemn de fag, am curatat gratarul cu o perie de sarma, am pus ceafa (nu am mai uns cu sunca gratarul pentru ca friptura avea destul ulei), am fript-o pe ambele parti bine (nu ne place in sange).

STA50912-3

 

STA50917-4

 

STA50924-5

Cand am terminat friptura am pus carnatii pe care i-am prajit pe ambele parti.

STA50927-6

 

STA50930-7

 

STA50933-8

 

STA50937-9

Friptura si carnatii i-am pus in vase diferite cand le-am luat de pe foc pentru a nu-si schimba gustul. Friptura tinuta asa la macerat iese moale si usor de taiat.