contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cheesecake Cu Mandarine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

INGREDIENTE:

200 g biscuiti digestivi
100 g unt
500 g mascarpone
200 g crema de branza Philadelphia
200 g frisca batuta
250 g mandarine din compot
sucul de la 1/2 portocala
coaja rasa de la 1/2 portocala
1/2 lingurita esenta de portocala
250 g zahar
16 g gelatina
200 g frisca batuta pentru decor

PREPARARE:

Pregatim o forma de tort rotunda, cu fundul detasabil. Biscuitii macinati in robot (sau masina de tocat) ii amestecam bine cu untul topit, apoi ii punem in forma de tort, pe care am tapetat-o cu hartie de copt (cand vom taia tortul nu zgariem tava). Apasam bine cu o lingura pentru a obtine o baza uniforma din punct de vedere al grosimii si consistentei.

Mixam branzeturile cu zaharul pana se topeste. In consistenta acestei creme incorporam coaja de portocala, sucul, fructele taiate cuburi, apoi frisca batuta.

In final adaugam gelatina, preparata conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi amestecam bine astfel incat sa se omogenizeze compozitia. Turnam toata crema peste biscuiti, acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider tortul pentru minim 12 ore. Decoram cu frisca si servim.

Rapid de preparat si delicios!
Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook