contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Cheesecake In Trei Culori

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Umplutura:
500 gr branza dulce
500 gr mascarpone
100 ml lapte
5 oua
100 gr ciocolata
200 gr zahar
2 zahar vanilat
100 gr amidon
4 linguri gem de capsuni

 Dupa o reteta din "Ioana, secretele bucatariei"

 

 

Mod preparare:





 

Se framanta aluatul si se lasa 30 de minute la frigider. Intre timp se amesteca branza de vaci cu mascarpone, 100 gr zahar, amidonul, galbenusurile si albusurile batute spuma cu 100 gr zahar si zaharul vanilat. Se imparte compozitia in trei. O parte se amesteca cu gemul de capsuni (puteti folosi piure de fructe), iar o alta parte cu ciocolata topita in lapte. Se intinde aluatul intr-o forma de 26 cu peretii detasabili, si pe margini pana sus. Se toarna compozitia cu caspuni, apoi cea simpla, apoi cea cu ciocolata. Se coace o ora la 180C. Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Am ornat cu frisca si rulouri de napolitana.
Vad ca ordinea straturilor nu s-a pastrat ... compozitia cu cioco s-a dat la fund ca era mai lichida :) Oricum arata bine si asa si gustul este foarte bun.

 

 

Reteta recomandata de Ala-Cooking.blogspot.com