contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chef Mihai Neacsu De La Restaurantul Casa Di Franco Din Focsani, A Gatit Pentru Dumneavoastra

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Rulouri de vinete cu carne  
Chef Mihai Neacsu de la restaurantul Casa Di Franco din Focsani, a gatit pentru cititorii blogului Retete de mancaruri.




  •                                                                                                Str.Gari n.3
  •                                                                                 620012 Focsani, Romania
  •                                                                                               Rezervari la 
  • 0751868549
    0728941005
    0761310060





         
Ingrediente pentru  10 portii:
Vinete 1,5 kg
Carne toccata 1,5 kg
Pulpa de rosii 0,5 kg          
Mozzarella 0,5 kg
Salata verde 0,2 kg
Sare 0,005 kg
Piper 0,005kg
MOD DE PREPARARE :
Vinetele se feliaza pe lung in fasii de 4 mm asa fel incat sa obtinem fasii de 5 cm/ 10 cm . Se ung cu ulei  sa nu ozideze imediat . Se ia carnea tocata si se amesteca cu sare un pic de usturoi , piper si patrunjel . Se fac rulouri de vinete cu carne  3 bucati , se pun pe o tava de pizza unsa in prealabil cu ulei cu incheietura in jos, se introduce la cuptor. La jumatatea copturii se presara mozzarella  pentru gratinare. Intr-o tigaie separata se incalzeste pulpa de rosii cu putina apa ,sare, piper , ulei de masline si oregano. Dupa ce se scot rulourile gratinate din cuptor se aseaza pe farfurie turnandu-se sosul pe langa ele . Se orneza conform cu poza
Atentie :
In prima parte de coptura a rulourilor temperatura in cuptur trebuie sa fie de 180 grade iar pe sfarsit pentru ai da culoare se ririca temperature la 220 grade pana se obtine culoare dorita avand grija sa nu ardem vinetele!!!!!!!!!