contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chiftele Cu Cașcaval

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Altă improvizație. Cam riscantă, dar a ieșit bine până la urmă.
Am folosit:
  • 250 gr carne tocată (a fost ceva pasăre de țară)
  • miezul umezit și stors de la o felie sănătoasă de pâine
  • 2 cartofi medii dați prin răzătoarea mare
  • 50-70 gr cașcaval dat prin aceeași răzătoare
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • chilli
  • usturoi
  • mărar

Le-am amestecat pe toate. Și am început să le prăjesc.
Taaare frică mi-a fost cu cașcavalul, să nu mi se prindă chiftelele de tigaie. Soluția a fost să pun mai puține la o tură de prăjire și să le întorc mai des decât pe chiftelele obișnuite. Cam de 3 ori pe fiecare parte. La ultima întoarcere chiar nu se mai lipeau deloc.

Scoase pe șervet de hârtie absorbantă:

Treabă asortată cu ghiveciul de legume despre care vă povesteam aici.