contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Chiftele Din Carne De Pui Cu Cas De Oaie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Am avut  dezghetata o bucata de cas de oaie  si m-am gindit sa fac niste chiftelute din carne de pui, cu  mijloc de cas. 
Am tocat pieptul de pui, 1 ceapa, 2 cartofi, am adaugat un pic de paine muiata in apa, un ou, sare, piper, verdeata,usturoi  si 2 linguri de ulei de masline.
Aluatul a iesit  molcut. In palma am pus  o lingura de aluat, in mijloc am pus o bucatica de cas si am avut grija sa o acopar in totalitate cu aluat, dind forma rotunda  clasica a chiftelelor. Apoi am dat prin pesmet amestecat cu susan si am prajit in ulei de palmier incins. Ar fi  fost mai dietetice si mai bune in cuptor dar cum gazul are o flacara rosiatica si putere ioc, mai bine am facut sus, la flacara, pe aragaz.
Au iesit tare bune, casul de oaie s-a topit in interior si a dat  un gust deosebit chiftelelor !