contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba Cu Maruntaie De Pui Si Conopida

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
1 patrunjel ( radacina)
2 galbenusuri
200 ml smantana
1 conopida mica
putin otet sau suc de lamaie

sare


Iata reteta de ciorba pe gustul meu , deoarece imi plac maruntaiele de pui .


Mod preparare:

Se taie bucatele maruntaiele si se prajesc in putin ulei. Adaugam apa si putina vegeta ( ideal ar fi sa adaugati cateva tacamuri de pui) si lasam sa fiarba. Cand a dat in clocot adaugam zarzavatul curatat si taiat cubulete. Lasam sa fiarba cam 40 de minute, apoi gustam carnea. Daca este fiarta adaugam conopida desfacuta buchetele. Fierbem cateva minute si potrivim de sare. Oprim focul. (Daca ati pus tacamuri de pui la fiert le scoateti si le aruncati). Separat frecam galbenusurile intr-un castron si adaugam smantana putin cate putin. Luam cu polonicul supa fierbinte si o adaugam treptat la amestecul de galbenusuri amestecand mereu ( punem cam 2-3 polonice). Rasturnam amestecul in supa , amestecam cu grija si apoi acrim cu cu otet sau suc de lamaie. Servim calda cu ardei iute :).
PP



Reteta recomandata de amalia-mylife.blogspot.com