contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorbă De Fasole Cu Urzici

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
300 gr fasole boabe, 200 ml sos de roşii, 2 cepe, 2 morcovi, 2 legături de urzici, o frunză de dafin, 3 linguri de ulei, sare, piper.


Mod de preparare:


Boabele de fasole se ţin în apă peste noapte.

Se curăţă ceapa, se spală şi se toacă. Se curăţă morcovii, se spală şi se taie rondele.

Într-o cratiţă, se pun la fiert
fasolea, ceapa, morcovii şi frunza de dafin.

Când fasolea e fiartă,
se adaugă urzicile alese,
spălate şi tocate (dacă e cazul) şi
se amestecă.

Se toarnă uleiul,
sosul de roşii, se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi
se mai lasă la fiert până se înmoaie urzicile.

Se serveşte ca atare sau, în afara postului, cu smântână.

Poftă bună!