contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Fasole Verde

articol scris de ginavas blog retetecudrag

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O ciorba rapida, mai ales daca aveti in congelator fasole verde!

O ceapa mare se toaca marunt, se incinge ulei de masline intr-o oala.Se adauga ceapa si se amesteca pana devine translucida.Se adauga 500g fasole verde taiata la 2 cm si 2-3 catei de usturoi zdrobiti cu lama cutitului si tocati marunt.Mai punem  2-3 linguri pasta rosii sau suc din 5-6 rosii trecute prin blender.Se adauga zarzavat de ciorba ( morcov, patrunjel radacina, pastarnac, radacina telina, ardei) taiat cubulete mici sau dat prin masina de tocat carne, cu sita mare.Punem 2 litri apa si lasam sa fiarba zarzavatul.Cand este gata, luam vasul de pe foc, adaugam 400 ml iaurt gras( batut bine si subtiat treptat cu zeama din ciorba), 2-3 linguri zeama de lamaie si verdeata: patrunjel verde, marar si leustean taiate fin.Daca vreti ca reteta sa ramana de post, puteti renunta la iaurt si sa mai adaugati zeama de lamaie. 
Cu drag!