contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Fasole

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:
fasole (depinde de cantitatea de ciorba)
1-2 morcovi
1 ardei gras
2 cepe
2-3 linguri bulion
delikat, piper
patrunjel
Mod de preparare:
Se spala fasolea dupa care se pune in cucta c apa si se lasa cu capacul pus sa fiarba bine.
Cand a inceput sa fiarba se pune morcov taiat bucatele, ardeiul gras la fel si o ceapa taiata fasiute.
Se adauga delikat si piper.
Separat se caleste o ceapa mica in 2-3 linguri de ulei.
Si se stinge cu 2-3 linguri de bulion.
Se toarna peste ciorba gata fiarta, se pune si patrunjelul tocat marunt si se stinge focul.
Se serveste cu ardei iute.
O ciorbica care te unge la suflet acum in post.

Va doresc pofta buna.

Articol recomandat de v-retete.blogspot.com