contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Fasole

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




250 gr fasole alba
250 gr fasole rosie
1 pastarnac mare
1 patrunjel mare
1 telina potrivita
2 morcovi
1 capia rosu
2 cepe rosii
2 foi de dafin
cimbru romanesc
frunze de telina
marar
leustean
zeama de corcoduse sau bors
bicarbonat 2 lgt
1 cartof
2 lgt rase zahar
pasta de rosii
piper boabe
Punem fasolea in apa rece de seara, a doua zi o spalam si o punem la fiert separat cea alba de  rosie in apa fierbinte. Adaugam in fiecare oala cate 1 lgt rasa de bicarbonat, cartof si 1 lgt de zahar. Dupa vreo ora schimbam apa cu alta fiarta. Punem condimente si cand a fiert fasolea o mutam in oala de ciorba. Adaugam apa fierbinte si legumele calite : ceapa, morcovul ras fin si capia cubulete. Adaugam si radacinoasele rase prin razatoarea mare. O parte din fasole o mixam si-o adaugam inapoi in oala, mie imi place sa fie putin crema. Cand au fiert bine punem bulion, verdeata si acritura. E foarte buna atat rece cat si calda.