contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Legume Cu Perisoare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ciorba de legume cu perisoare
4 portii
Ai nevoie de:
  • 600 g carne de porc tocata
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 patrunjel
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 1 leg.patrunjel verde
  • 3-4 frunze de leustean
  • 1 felie paine
  • 1 L zeama de varza acra
  • ulei
  • sare,piper

Procedezi asa:
Taiati ceapa marunt si caliti-o in putin ulei.Preparati compozitia pentru perisoare,amestecand carnea tocata cu patrunjel,ceapa,oua,sare,piper si paine inmuiata in apa si stoarsa.Curatati legumele,taiati-le in cubulete si puneti-le la fiert in apa rece.Cand sunt aproape fierte,adaugati zema de varza si lasati sa dea in clocot,apoi adaugati perisoarele si lasati ciorba sa fiarba la foc mic 30 minute.La sfarsit,adaugati leusteanul tocat marunt


Articol recomandat de hai-sa-bucatarim.blogspot.com

Author:FdX