contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Loboda Cu Kaizer Afumat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ciorba de loboda cu kaizer afumat


Ai nevoie de : 4-5 legaturi de loboda rosie,600 kg kaizer afumat,5 fire ceapa verde,5 catei de usturoi,1 legatura marar,1 ceasca lapte acru(sau iaurt),2 linguri faina,2 linguri lapte,3 L apa,otet,sare.


Cum procedezi: Intr-o oala cu apa rece fierbi kaizerul afumat spalat si taiat bucati potrivite.Cand kaizerul e aproape fiert,adaugi loboda si dupa 10-15 minute usturoiul pisat,mararul si ceapa tocata .
Pui si faina deasfacuta in lapte si potrivesti de sare si piper.Dupa ce da in cateva clocote scresti ciorba cu otet si dregi cu laptele acru.

Sfat: In loc de otet poti folosi lamaie sau bors,in functie de gust.Daca sanatatea iti permite,prajeste usor kaizerul.Ciorba va fi si mai gustoasa.

Articol recomandat de hai-sa-bucatarim.blogspot.com
Author:FdX