contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorbă De Măruntaie De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:

400 gr carne de pui (pipotă, inimi, piept, piele, coaste etc.), o ceapă, un morcov, o rădăcină de ţelină, 100 gr smântână, o lingură de făină, 2 ouă, o lămâie, o legătură de mărar, 2 rădăcini de pătrunjel, sare, piper, apă.


Mod de preparare:


Ceapa se curăţă şi se toacă mărunt.


Carnea se spală şi se taie cubuleţe de mărime potrivită.
Se curăţă morcovii, ţelina, pătrunjelul şi se taie rondele.


Se pun legumele şi carnea la fiert, într-o oală, la foc potrivit.


Se toarnă apă, se presară sare şi piper, după gust.


Când sunt fierte,


 se prepară din făină, cele 2 gălbenuşuri şi smântână


un sos care


se toarnă peste supă.


Se potriveşte cu zeamă de lămâie, sare (dacă mai este necesar) şi se lasă la fiert încă 3-4 minute.


Se serveşte caldă.

Poftă bună!

Articol recomandat de reteteilustrate.blogspot.com