contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Oase

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Iata o noua reteta de ciorba ...ciorba de oase de porc, excelenta dupa mesele copioase de sarbatori (stiu ca ati gustat din toate cate putin ...e greu stiu ...cum sa-ti pui pofta in cui cu atatea si atatea bunatati). Pe cat de usoara este aceasta ciorbita ...pe atat de gustoasa :P
Ingrediente:
  • 400 grame oase de porc
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi potriviti
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • o mana de fidea
  • 1 cana suc de rosii/1 conserva rosii in bulion
  • 1 cana de borc
  • 2 linguri legume deshidratate
  • 1 legatura patrunjel
  • sare si piper

Pentru inceput spalam oasele de porc si le punem la fiert in apa cu sare. Cand carnea isi lasa spuma avem grija sa o indepartam. Intre timp curatam legumele, le taiem cubulete mici si le adaugam la ciorba. Tocam coditele de la patrunjel si le adaugam si pe acestea ...lasam sa fiarba.

Cand legumele sunt fierte, adaugam sucul de rosii, condimentam cu legumele deshidratate (tip Knorr, Vegeta, etc), sare si piper dupa gust. Intr-un vas punem la fiert o cana de bors si o dam in clocot. Punem la ciorba o mana de taitei, mai lasam sa fiarba 10 minute si turnam borsul fiert.

Mai lasam ciorba sa clocoteasca de cateva ori si luam vasul de pe foc. Tocam patrunjel si presaram din belsug. Servim cu ardei iute si smantana. Pofta buna sa aveti !!!






Articol recomandat de sabina-madalina.blogspot.com