contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Perisoare, Varianta De Regim

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Plus enervarea zilei, ca imi si pare rau ca am venit sa pritocesc doua zile pe canicula bucuresteana pana imi rezolv ce am de rezolvat luni.

Amu nu ma apuc sa va dau reteta de ciorba de perisoare, am facut o droaie pana acum. Asta cred ca e de departe cea mai simpla. Pentru zeama am nadusit ardei, ceapa, morcov, am adaugat apa (si nitica supa de curcan cu telina, dar nu se pune) si am lasat sa fiarba.

Pentru perisoare am nadusit nitel ceapa (am taiat-o cam mare, din greseala, asta e singurul motiv), am amestecat cu carne slaba (bulgar), orez, marar, oua, putin pesmet.

Si apai asta e tot, am pus foarte putina sare si piper la ambele pana le-am infratit, ca cine vrea isi pune in farfurie. Foarte bune, ca la spital, deja m-am obisnuit sa mananc asa.

rororo, vreau si io (cred ca ei ii prieste de munune orice maglavais fara sare si ardei iute).

I-am racit cu iaurt si i-am dat si o perisoara, a zis ca rororo.

Daca nu a bagat potaia la regim in ultima vreme, ca maine-poimaine o aud cu pretentii de raw vegan.

Si nemultumirea, bai nu inteleg ceva. S-a spart nu stiu ce teava, OK, cretinii de la 4 au inchis apa si au chemat instalatorul care cica poate numai miercuri. Pai bine nene, e numai un instalator pe lume? Si ce fac astia? Pana miercuri se spala in copaie? Iar imi pare rau ca am venit acasa, ma spal cu ibricul, ca pe vremuri, mai ramane sa se taie curentul si suntem ca noi nouti. Io tot nu inteleg, din zece familii, cu copii, cu neveste, batrani, tineri, chiar nici unul nu se spala pana miercuri? Unul din vecini are centrala, ce e drept, nu se pune, poate apelez la el dupa baia “la lighean”. Nu mai zic, pana nu dau eu drumul la coloana se pare ca stau toti nespalati si in conditii normale, ca vine apa dupa jumatate de ora si aia rece care e pe teava o platesc la pret de apa calda.

Si daca ma enervez ma duc si dau drumul la apa, ca am cheile de la vane. Si ii inund, sa ii ia puia gaia de nesimtiti. Ajunsei din nou la lighean si ibric in secolul 21.

rrrrrorrrrrorrrro