contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Am vrut sa pun titlul “The ciorba” sau “Best of the Best”, pentru ca este ceva ce as manca la orice ora si in orice carciuma. I-am zis pansament gastric, ca asta si este.

Slide1

Am inceput prin a scotoci dupa oase proaspete, garf, tot la bulgaroaica am gasit (era cat pe aci sa o dau in ciorba de curcan dupa aceeasi metoda). Si, ca sa fie multe legume, de un leu am luat si congelate (cu diverse, inclusiv mazare si fasole).

Oasele cu carne, blabla, stiti deja (sper), spalate, gadilate, erau ciopartite cu satarul de bulgar, asa ca mai aveau si aschii, puse la fiert. La presiune, da.

Adunarea generala a legumelor a cuprins, in afara de amestecul pentru ciorba de vacuta (un pumnisor asa a fost), urmatoarele: ceapa, morcov, telina, pastarnac, dovlecel, ardei gras si iute, cozi de capa verde. Toate inabusite nitel, deoarece.

Am dezosat frumos carnita aia (si am si mancat din ea pe langa, na), am pus zeama, oasele si legumele, plus cartof fiert. La final am dres cu leustean (uscat, ala proaspat costa acum zici ca e din aur) si zeama de varza (din aia roz).

Si gata.

Slide2

Am dres-o si in blid, cu smantana de regim (30%), ceapa rosie, ardei iute.

Slide3

De fapt am pus din toate direct acolo, pentru crunchiness (acum se pune in toate cate ceva crispy, da? Pentru ca textura.).

Slide4

Cine o fi inventat asta cu “pentru ca …”, deja devine tic verbal.

rororo