contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Porcarii Cu Tarhon

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Anume am adunat de prin frigider si congelator niste felii de pulpa de porc, bucati de carnat, costita si cotlet, afumate.

Recunosc, nu a iesit prea fatoasa, ca nu am avut rabdare, dar e buna, daca vreti sa semene cu cea din Bucovina sau Hateg, separati albusul de galbenus. Nu e fatoasa dar e tare buna, pentru iubitorii genului.

Intai am fiert carnea taiata bucati, nu prea am avut ce spumui la ea, daa aveti, cu incredere.

Am cules legume, de pe unde am gasit. Ardei, gras si putin iute, ceapa, mrcov, rosie, cartof.

De lene si putoare ce sunt, le-am tocat cu domnul Braun.

Au iesit asa:

Cand a fost carnea fiarta am pus si legumele si am mai lasat.

Iara am dat rateu cu liezonul, adica nu am avut timp, chef si rabdare sa separ albusul si m-am gandit ca nu e mare bai, ca si supa cu zdrente de ou e buna, asa ca am amestecat: ou, smantana, tarhon in otet, fulgi de ardei iute.

Apoi am amestecat incet, incet, cu supa fierbinte.

Am pozat de aproape sa vedeti ca s-a separat nitel, dar nu e mare problema. Poate nu e cea mai fatoasa dar seamana cu ce am mancat in zona, destul de bine.

Pentru nasa de peste balta, iaca soro potaia dupa vaccin si deparazitare, au, au, buba auci :) )

Asta mi-a adus aminte de o melodie de la Fara Zahar, asa ca hard roc aleluia :) )



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com