contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Pui A La Grec

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
-un pui taiat bucati(eu am pus tot puiul mai putin pieptul din care am facut cateva snitele)
-2 cepe
-1 morcov mare
-o radacina pastarnac
-o bucata de telina
-ardei rosu
-3 galbenusuri de ou
-300 ml smantana
-80 g orez
-verdeata (eu am pus patrunjel)

Mode de preparare:
Se taie puiul bucati si se  pune la fiert in 4 litri de apa(nu uitati sa spumati).Cand carnea incepe sa fiarba dati focul mai mic. Intre timp tocati legumele bucatele mici si cand carnea este fiarta se scoate,iar in apa ramasa se adauga legumele impreuna cu orezul.Cand legumele sunt aproape fierte se adauga carnea tocata marunt fara piele si fara oase.Dupa ce ciorba a fiert,o potrivm de sare si  o lasam deoparte sa se raceasca. Intr-un bol batem galbenusurile si le amestecam cu smantana.Luam cu un polonic cate putina ciorba si o adaugam peste amestecul de oua si smantana ca sa  le aducem la aceeasi temperatura cu ciorba,apoi turnam in ciorba.Deasupra se presara patrunjelul tocat marunt.

Aceasta cirba este fff buna si se poate servi cu lamaie si ardei iute.