contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

CiorbĂ De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

E bine ca, din când în când, să mai mâncăm şi câte o ciorbă.

Ce îţi trebuie pentru 4 porţii (poza 1)
- 4 pulpe de pui dezosate
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- o ceapă
- o legătură pătrunjel
- suc de roşii
- tăiţei
- 2 cuburi Maggi găină
- un ou
- 50 ml de ulei
- sare, piper, chilli, busuioc
- smântână pentru dressing

Plan de lucru:
- se toacă ceapa mărunt şi se pune la fiert într-o oală cu apă şi ulei (poza 2)
- tăiem pulpele de pui în bucăţi mai mici şi le punem în oală (poza 3)
- pe rând, adăugăm morcovul tăiat mărunt (poza 4) şi cartofii (poza 5)
- lăsăm să fiarbă aproximativ 30 de minute, până se fac cartofii, iar apoi turnăm sucul de roşii (poza 6). Condimentăm cu puţin chilli, sare, piper şi busuioc (poza 7)
- adăugăm tăiţeii (poza 8 ) şi jumătate din pătrunjelul tocat mărunt (poza 9)
- mai lăsăm 10 minute, iar apoi preparăm zdrenţele de ou: batem oul în castron, luăm 2-3 polonice de ciorbă fierbinte şi le turnăm peste ou (poza 10), amestecăm, iar apoi vărsăm conţinutul în oala cu ciorbă (poza 11). Amestecăm din nou.
- lăsăm să mai fiarbă un minut şi servim ciorba. Punem în farfurie pătrunjel verde şi smântână (poza 12)

Timp de preparare: 60 de minute
Preţ: 3 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

poza 1 poza 2 poza 3 poza 4 poza 5 poza 6 poza 7 poza 8 poza 9 poza 10 poza 11 poza 12

 

 

 


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com