contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Salata, Varianta Cu Macris

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ca de obicei, nimic nou zilele astea, mai mult m-au distrat niste imagini, in rest am gatit la cerere, adica ciorba de salata.

Exact ca la link am facut-o, numai ca am pus si macris, morcovii i-am taiat mai mari si am pus ceva mai multa iutica atunci cand am calit legumele (ma rog, sau ce or fi ele acolo).

Si din motive extrem de obiective, a se citi: lene, nu am batut ouale separat, le-am spart in tigaie si le-am amestecat direct acolo, am intrat in ultimele oua de tara primite, of, of, masini, masini.

Mi-a placut cum s-au bulbucat sub capac, desi nu erau batute cu spume.

Si cum am luat capacul, fireste, fassssssssss.

Am reluat si la micul dejun, lene mare moncher, ce sa zic, de data asta am pus si niste cascaval (va arat eu in postarea urmatoare de care).

Pe principiul clasic, nu-i frumoasa, da-i batrana, ciorba nu arata cat e de buna. Am mai pus niste lamaie in plus, ca nu era mult macris. Si gata.

Si daca tot am trecut pe banalitati clasice, ca numai din astea o sa fac, deh, bugetul, nu pot sa nu ma laud, mi-am luat aspirator ecologic, ultima generatie.

Cum ieri am fost toata ziua posesoare a doua maini stangi, am tot scapat pe jos, salata, macris, cuburi de gheata, prune, mere, lamai, nici nu mai stiu cate. Aspiratorul are avantajul de a functiona fara curent electric, a colecta absolut toate resturile si de a recicla totul, foarte natural, recomand cu incredere marca “Tomberoneishan”.

hard roc aleluia



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com