contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba De Vacuta Cu Legume De Sezon

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ciorba de vacuta s-a mai facut. De data asta am avut alt set de legume, asa ca in afara de supa de carne (cum fierb eu, separat, carnea cu ceapa, ca sa se topeasca) am mai folosit: gulii, mazare, morcov, telina, ardei gras, ceapa verde.

Am pastrat niste bucatele de gulie sa le mancam cu telemea, bune.
Daca tot m-a pomenit memetu, facui un clozap si eu, dar asa, intr-o dunga, patinand in ce lasa cainele in urma dupa ce bea apa, artistic memet, da?

Ei bine, cat a fiert carnea de vita cu ceapa, legumele le-am spalat, taiat, ras, decongelat, tuns, frezat, dupa cheful meu si al ajutorului de bucatar care, conform actelor si legilor in vigoare, se cheama sotz.

SI apoi nu am facut decat reuniunea supa de carne, legume, bonus, o conserva de rosii, Cirio, leustean si gata. Si smantana in farfurie. De acrit, vara, doar in farfurie si dupa chef.

De fapt e mai mult ciorba de vacuta cu gulii si ce a mai picat pe langa, iaca incercai sa surprind strelicii pentru Puiu, dupa ce am gustat-o. A, da, fireste ca am pus si ardei iuti, o gramada.

Am avut si musafiri la ultima ciorba, canicula mare, asa ca s-au consumat E-uri, mezel, salate, carnati.

A poftit si tembela dar nu a primit nimic decat o fasiuta de sunca (cica de Praga, sigur). Noi macar ne otravim cu buna stiinta, cainele de unde sa stie sa citeasca etichetele.

Domnitza in afara de Royal Canin a primit pilaf de vita, adica supa + ceapa + orez. In care cat pe aci sa se infiga familionul, cica miroase bine.

Si de final, gradina din fereastra, un ardei sigur e gras, nu iute, restul sunt binemerci. SI cele doua rosii nu sunt sigur cherry.

In geam, plin de struguri, abia astept sa se coaca.

in rest, canicula si hard roc aleluia.



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com