contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba Din Piept De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
1 patrunjel
1 pastarnac
1 ardei gras mare
100 gr taitei
1 cutie de rosii taiate (450g)
1/2 legatura patrunjel
1 l bors (4 cuburi de bors magic)
sare, piper, leustean

Mod preparare:
Se spala pieptul de pui si se taie in bucati mici apoi se pune intr-o oala de 3 l in apa cu sare cat sa se acopere. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma.
Se inlatura spuma si se pun legumele taiate marunt (fara cartofi).
Dupa 20 minute se verifica daca s-au fiert legumele. Daca s-au fiert se pun cartofii cuburi si taiteii. Se mai lasa sa fiarba inca 15-20 minute pana se fierb.
Se pun rosiile tocate marunt si se mai lasa 5 minute. Se pune si borsul, leusteanul si patrunjelul si se mai lasa pana incepe sa fiarba din nou.


Recomandat de bunatati-delicatese.blogspot.com