contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba Taraneasca De Cartofi Cu Afumatura Si Pastai

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Mi s-a facut dor de o ciorba  de cartofi !
Am avut si un pic de  afumatura,(ceva coaste  afumate), fasole verde  galbena lata, mazare verde si  stralucitoare asa ca am facut  imediat  o ciorba!
In kukta direct  am calit o ceapa, am pus zarzavatul ( morcov, patrunjel, ardei gras rosu, ardei gras verde, gogosar, rosie , totul la sare deci nu mai punem sare in mincare )) , l-am calit putin, am pus afumatura si am pus o cana de apa. Cind a dat  in clocot, am pus mazarea si fasolea verde congelata  ,cartofii taiati cubulete , am pus capacul la kukta ,am mai pus 2 cani de apa fierbinte, si am fiert jumatate de ora de la primiii aburi.
Dupa ce s-a fiert, am desertat intr-o semioala,am ales afumatura de pe oase, am pus  1 sticla de bulion de 700 ml, a dat un clocot si am pus apoi o mina de fidea subtire. A mai fiert  5 minute, am pus  patrunjel si leustean verde si am  lasat acoperit  cu capac.
A iesit exceptionala la gust, cu ardei iute alaturi!!!