contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorba Taraneasca De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
1 ceapa
patrunjel, leustean
2-3 rosii
200 ml bulion
1/2 l bors
sare

 

 

 Daca tot e vreme urata am facut o ciorbita asa cum imi place mie cu multe legume. Sper sa va placa si voua:).

 

Mod preparare:

Spalam bine carnea de pui ( eu am cumparat spate de pui , 2buc) apoi o punem la fiert in apa rece. Cand da in clocot , spumam si lasam sa fiarba cu capac la foc mic. Adaugam si ceapa tocata.
Intr-o tigaie punem putin ulei si calim morcovii, patrunjelul, telina, ardeiul, varza alba toate taiate bucatele. Le adaugam la ciorba cam dupa ce a fiert 20 de minute.Adaugam si rosiile taiate felii si leusteanul. Cand carnea este aproape fiarta punem cartofii taiati cubulete, mazarea, fasolea verde si bulionul  La sfarsit adaugam borsul dupa ce ulterior l-am dat intr-un clocot in alta oala. Potrivim de sare si servim cu multa verdeata tocata deasupra. 
Reteta este preluata din Ghidul gastronomic al Romaniei .

 
 
 
Reteta recomandata de Amalia-MyLife.blogspot.com