contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorbita De Dovlecei

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga









Ciorba de dovlecei
Varianta 1
2 dovlecei mari
1 morcov
1 pastarnac
1 patrunjel
1 leustean
1 ceapa
1 telina
1 ardei gras rosu
1 ardei verde
frunze de ceapa verde
frunze de telina
patrunjel
marar
bors sau zeama de corcoduse pentru acrit
500 gr rosii, 1/2 taiate cubulete si restul suc de rosii
Calim ceapa tocata dupa care adaugam la calit ardeiul, albitura cubulete, cateva frunze de telina, patrunjel, ceapa verde si apoi dovleceii cubulete. Cand au fiert legumele adaugi rosiile, verdeata si la sfarsit pasta de corcoduse. Potrivesti de sare si inchizi focul. Adaugi restul de verdeata si aoperi. Eu am folosit si boia dulce. Este buna atat calda cat si rece.

Varianta 2
Bati iaurt gras sau lapte batut cu cateva oua dupa care lasi ciorba sa se raceasca un pic. Adaugi treptat cate un polonic de ciorba la amestecul de iaurt si amesteci dupa care procedezi la fel pana ajungi la aceeasi temperatura dupa care se adauga la ciorba. Nu varsam iaurtul direct in oala pentru ca se va branzi.