contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciorbiţă De Văcuţă

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
300 gr carne de vită, o ceapă, 3 morcovi, jumătate de ardei gras roşu, 5 roşii din conservă împreună cu suc, 200 gr cartofi, leuştean, pătrunjel, mărar, sare, piper.


Mod de preparare:

Se spală carnea şi se taie cubuleţe. 

Se curăţă ceapa, se spală şi se taie mărunt. 

Se spală ardeiul şi se toacă.

Se curăţă morcovii, se spală şi se taie rondele.

Se mărunţesc roşiile. 

Într-o oală cu apă, se pun la fiert, la foc mic, carnea, ceapa, ardeiul, morcovii, roşiile şi câte o linguriţă de leuştean, pătrunjel şi mărar.

Spuma de deasupra se ia cu o lingură şi se aruncă. 

Când carnea e fiartă, se adaugă cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe. 

Se condimentează cu sare şi piper şi se mai lasă pe foc până cartofii sunt fierţi.

Se serveşte caldă ca atare sau cu smântână.

Poftă bună!