contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ciuperci Champignon Umplute, La Cuptor (2-4 Persoane)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am gasit la Auchan niste ciuperci mari si frumoase si am refacut reteta de ciupercute umplute, la cuptor, pentru ca e simpla, rapida si delicioasa. Am schimbat putin compozitia, de fiecare data le fac cu ce am la indemana si depinde si ce pofte am.











Ingrediente:
8-10 ciuperci champignon marisoare
2 catei de usturoi
4-6 felii sunca/kaiser afumata
patrunjel verde tocat marunt
100-150 gr parmezan ras/macinat
o lingura pasta de gogosari
o lingura pesto genovese
Timp de preparare:
35-40 minute
Mod de preparare:
Totul a fost pregatit ca la prima reteta de ciupercute champignon umplute doar ca am schimbat putin ingredientele: am folosit toate coditele tocate marunt, am pus o lingura de pasta de gogosari pe care am pus-o la camara in toamna, o lingura buna de pesto din borcan, de la mama lui (Italia), doar parmezan ras, nu am pus cascaval deloc.
Atentie, nu am pus deloc sare deoarece atata pesto cat si pasta de gogosari au in general suficienta sare, totul depinde de ingredientele folosite.


Am umplut palarioarele cu compozitia obtinuta apoi le-am pus in cuptorul preincalzit, la 220 grade, pentru 20-25 minute.




De data aceasta nu le-am mai pus in tava ci le-am pus direct pe gratarul de la cuptor si dedesubt am pus tava de la cuptor cu putina apa ca sa nu se murdareasca cuptorul. Au iesit senzationale!
Mod de servire:
Noi am fost la masa 2 persoane si le-am servit cu mujdei bun de te lingi pe degete (asa numesc eu mujdeiul pe care il prepar) dar despre acesta va povestesc intr-o reteta viitoare.
Tips:
 Daca va ganditi sa le serviti la o petrecere sau o masa cu mai multe persoane puteti alege ciuperci mai micute, bite-size, sa se poata servi dintr-o inghititura (un pont de la prietena mea, Kitty :)
Spor si Bon appétit ;)