contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Coaste De Porc Cu Miere Si Ghimbir

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
by Alice albinutza

   Ha! Sa ridice mana sus cui nu-i place porcul? Unu, doi ... pe ici-colea. Binee! Dar niste coaste de porc suculente-suculente, dulci-aromate si putin picante? Tot mai aveti ceva indoieli? Pai ia vedeti voi cu ce minunatie de coaste aromate ne-am lins noi destele....So this is it:
  Asadar ingrediente:
  • 1 kg coaste de porc
  • 150 ml miere lichida
  • o portocala, coaja si sucul
  • 1 lingurita pudra de gimbir
  • 2 lingurite mustar
  • 1 lingura de condiment "five spice" (anason stelat, seminte de fenicul, cuisoare, scortisoara, piper)

   Astfel ca pentru a obtine aceste coaste suculente, trebuie mai intai sa puneti coastele intr-o cratita larga si sa puneti apa cat sa le cuprinda putin si pe deasupra. 
   Lasati pe foc pana ce da in clocot apoi reduceti flacara si fierbeti inabusit pret de 35 minute. 
   Intr-un bol amestecati bine mierea cu mustarul si condimentele, amestecul turnati-l peste coastele inabusite si continuati fierberea pana ce sosul scade si se ingroasa. 
  Apoi incingeti bine gratarul si puneti coastele pe gratarul sfaraind si frigeti-le pe fiecare parte maxim 4-5 minute.
  Voila! 
  Serviti-le rumene si aburinde, cu mana alaturi de salata de rosii cu ceapa.