contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Coaste De Porc La Cuptor Cu Vin Si Sos De Ceapa Si Usturoi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Pentru ca se apropie sarbatorile, si incep sacrificarea porcilor, zilele trecute am facut ordine in congelator. Si am gasit o punga de coaste de porc, pe care le-am pus la treaba... si a iesit o bunatate!!

Ingrediente:
1,4 kg coaste de porc
4 cepe potrivite
1 capatana usturoiu
250 ml suc de rosii
½ lingurita cimbru
½ lingurita ghimbir
½ lingurita ardei iute macinat
1 lingurita boia dulce
2 lingurite sare
200 ml vin rosu
1 lingurita dulceata de ardei iute



Coastele le-am fiert putin, cat si-au lasat spuma.
Intr-un castron am amestecat sucul de rosii, cimbru, boia, ghimbir, ardei iute pisat si sarea. 
Intr-o tigaie am pus la calit ceapa taiata julien si usturoiul taiat rondele. Am adaugat costele si am lasat cateva minute. Sucul de rosii l-am adaugat peste coaste. Am completat cu putina apa si am lasat sa fiarba la foc mediu pentru cca 1 ora. Spre final am adaugat 1 lingurita de dulceata de ardei iute.
Am servit alaturi de mamaliguta calda si castraveti bulgaresti.
Pofta buna va doresc!!