contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Colindatorii Groazei

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Chiar dacă întotdeauna am afirmat căpoporul român NU e un popor civilizat, acum pot spune și maimult: poporul român nu va fi NICIODATAun popor civilizat!
Iar zilele astea chiar mi s-au confirmatcu vârf și îndesat aceste presumbre gânduri!

Cum poți să te consideri un popor civilizat, dacă oamenii pe care îi vezipe la televizor (în showuri, pe terenurile sportive, în spectacole de muzică șidivertisment, etc.), prin ziare (chiar dacă sunt de scandal), prin ParlamentulRomâniei, prin revistele mondene, lăfăindu-se în mașini luxoase cu vileimpozante, cu blănuri, cu pantofi cu toc și genți de la Louis Vuitton, pot să se coboare la nivelul unor țigănci împuțite care se consideră ele (eu nu le consider), vrăjitoare care nici măcar nu știu să-și scrie numele, dar care au fost bine instruite debulibașă și neamul lor de împuțiți cum să te ”facă” de toți banii pe care-i aiprin buzunare! 


Cine are Pretenții de Civilizație?

Deci dacă acești oameni (cu șoricul gros la ceafă și portofelul doldora de euroi) sunt în halulăsta de degradare umană, ce să maizic eu de restul prostimii, pe carebine i-a definit Valentin Stan în emisiunea de vineri 16 dec. 2011 de la Antena3, Conexiuni: ”Cei în sutană au făcutdin acest popor saltul de la fasolarila sarmalagii, căci ei e mulți! Eifiind și acei târâtori în genunchi șicoate, colecționari și pupăcioși de moaște apărute de unde vrei și de undenu vrei, care nu înțelegeți nimic din istoria Românilor!


Mai vorbim de popor civilizat?

Și dacă tot vorbim de țiganiade șițigani, iată că frumoasele momente ale Sărbătorilor de Iarnă, așa cum mi leaduc eu aminte din copilăria mea, s-au transformat și ele întrun bâlci infect,ieftin și urât mirositor!
Colindătorii Groazei, că n-am cumsă-i numesc altfel, pe acei jegoși și dubioșicare, fără nici o altă treabă, au început să ne ”colinde” străzile, blocurile,piețele și ce să mai zic, toate spațiile publice, cu goarne, trompete, tobe,urlete, țipete, cu capre sau fără și cu cerșetoriile lor, care n-au nici cea maimică legătură cu Colindele tradiționale Românești!

Și eu am colindat când am fost copil,dar atunci când era ziua fiecărei colinde, cu doar 2-3 prieteni și numai pe lacei cunoscuți! Niciodată pe stradă, așa de nebunii aștia de țigani, niciodatăla cei pe care nu-i cunoșteam, niciodată urlând ca disperații!

Țiganiada scârboasă s-a instalat șipeste tradițiile din moși strămoși a românilor!

Mi-e scârbă!
Îmi e dor măcar de colindătorii careprin anii 90, formați din copii de la liceele de muzică sau de oriunde, cântauprin parcuri, la intrarea blocurilor, prin parcări chiar, colinde adevărate cuglasuri catifelate! Cu drag le dădeam ceva pentru spiritul Crăciunului careți-l transmiteau prin colindele lor!
Dar vremurile alea au trecut! Am rămasdoar cu țiganiada în stare pură!

Mă închid în casă și închid ochii casă-mi aduc aminte de .... copilăria mea!