contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Comfort Food

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

In primul rand, traiasca aia de au pus Lidl in drum, imposibil sa nu nimeresc ceva, fie in oferta, fie la coltul cu reduceri de 30%, in cazul de fata fiind niste carnaciori si niste paste cu cartofi, cam cum e compozitia de la galustele cu cartofi (deci o sa fac si putzisoare). Le zice schupfnudeln .

Slide1

In mod normal jachtenpudel erau cam 5 lei, carnatii cam 5 lei, minus treizeci la suta, iupiaei. In oferta aveau si porc, deci azi s-au comis niste chestii.

Nu stiam cum se mananca mai exact jchtniedel aia, pe net cica prajiti, langa carne si varza murata. Eu i-am executat langa carnati si castraveti murati, trasi in unt. Nu sunt rai deloc si pariu ca in pesmet cu zahar o sa fie belea mare.

Slide2

Cat despre porc, pulpa taiata, vreo 8 lei caserola, am snitelit-o.

Slide3

Pentru ca imi ramasese orezul ala bun, Thai (jasmine) de la pui marinat, mi-am amintit ca si chinezii si japii au snitelele lor, aa ca l-am pus pe orez pe domnul schnitzel, l-am stropit cu soia si sos iute si da-i cu betele in el.

Slide4

In afara de faptul ca e misto combinatia, asta vine si din ciclul: nu gatim ce poftim, gatim doar cu ce gasim. Ies la niste preturi minunate cu gaselnitele astea, plus ca eu mereu iau de la ei morcovi, sunt mai ieftini si decat in piata si la noi toata lumea mananca morcovi, se consuma, sunt la jumatate de pret la Lidl.

apflenudlengii aia maine ii fac si putzisoare, am zis, ca galusti cu prune nu mai am chef sa bibilesc.

rororo