contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Concurs - Aperitiv Elegant

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Tare mult mi-a placut sa organizez concursul trecut, de aceea va anunt cu bucurie inceputul unui nou concurs si sper sa pot organiza cat mai multe si mai variate de acum incolo.
Dupa cum am marturisit si la concursul trecut, m-au bucurat nespus retetele voastre, de aceea concursurile vor avea cate o tema si vor fi doar despre gatit. Minunatul set oferit de Anaty mi-a inspirat si tema acestui concurs si anume APERITIVE ELEGANTE.
Premiul

De data aceasta premiul este oferit de Anaty,  un loc unde veti gasi bijuterii absolut speciale si care a oferit de aceasta data un minunat set format din colier si cercei realizati manual in tehnica soutache - materialele folosite sunt margele toho, margele semipretioase labradorit, cristale biconice swarovski, cabachon fimo, cristale lacrima, margele de nisip.
Regulament 
1. Pregatiti un aperitiv elegant, de sarbatoare, ceva ce ati servi la o masa festiva. 
2. Pozati produsul final si trimiteti-mi poza: 
  • a). postati pe blog si lasati un comentariu cu linkul (comentariile sunt moderate, nu va faceti griji daca nu apare imediat!)
  • b). trimiteti poza pe mail - [email protected]
  • c). incarcati poza pe pagina de facebook Ama in Bucatarie
3. Dati Like paginii Anaty si admirati bijuteriile pana facem extragerea :)
4. Pe lista de concurs veti fi inscris cu fiecare reteta in parte - daca preparati mai multe retete, aveti sanse mai mari. Singura conditie e ca ele sa fie in tematica anuntata a concursului!
4. Inscrierile se pot face pana marti, 18 iunie 2013, ora 23.59. Miercuri, 19 iunie, voi anunta castigatorul pe Facebook.

* Castigatorul va fi ales cu random.org. 
**premiul va fi expediat cu Posta Romana, doar pe teritoriul Romaniei. 
Succes si va astept cu nerabdare retetele! :)