contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Concurs Reader S Digest

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Dragii mei, va provoc la un nou concurs la care puteti castiga doua carti oferite de Reader's Digest: " Rapid si delicios - 500 de retete originale" si " O masa intr-o farfurie".

"Rapid si delicios - 500 de retete originale" contine o multitudine de retete care va permit sa va rasfatati familia sau prietenii fara a petrece o vesnicie in bucatarie. Folosirea unor ingrediente proaspete nu inseamna neaparat si un mare consum de timp, iar produsele gata preparate pot fi adesea combinate cu cele proaspete. O descriere a cartii gasiti si pe site-ul Reader's Digest.





Retetele din "O masa intr-o farfurie" sunt create astfel incat sa inspire atat bucatarii experimentati cat si pe cei fara experienta. Ele utilizeaza ingrediente proaspete si metode de gatit inventive care vor imbogati meniurile. Cartea prezinta de asemenea metode pentru prepararea alimentelor de baza folosite in retete, astfel incat aveti posibilitatea sa le preparati singuri, in loc sa va bazati in intregime pe ingrediente preparate. O descriere a cartii gasiti si pe site-ul Reader's Digest.


Ce trebuie sa faceti ca sa va inscrieti in concurs?
Lasati un comentariu, insotit si de adresa voastra de e-mail, la acest articol, in care sa-mi spuneti ce carte va place voua cel mai mult dintre cele doua.

Cine poate participa?
La concurs pot participa toti vizitatorii blogului care au o adresa pe teritoriul Romaniei. Fiecare are dreptul sa lase un singur comentariu.
Pentru o sansa in plus, scrieti pe site-ul vostru un material in care sa povestiti prietenilor despre acest concurs (cu link catre concurs) si lasati un al doilea comentariu cu link-ul postarii si adresa de e-mail.


Perioada de desfasurare a concursului: 27 aprilie ora 16:30 - 11 mai ora 23:59.

Extragerea va avea loc pe 12 mai prin intermediul random.org, cand voi anunta si castigatorii.

Multumesc editurii Reader's Digest pentru cartile oferite si va doresc mult succes!

Articol recomandat de fraiche-bistro.blogspot.com